Ingyenes kiszállítás: Magyarország 15.000 Ft-tól
Kiszállítás 2-4 munkanapon belül
 Kézzel készült egyedi termékek

Szállítási feltételek

Szállítási módok

A megrendelt terméke(ke)t szerződött partnerünk, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (továbbiakban GLS Hungary Kft.) szállítja házhoz illetve magyarországi GLS csomagpontokra, valamint a Csomagküldő.hu Kft. szállítja külföldön házhoz a saját szerződött partnerein keresztül.

Szállítási helyek:

Magyarország 


Szállítási díjak

A jelenlegi szállítási díjak a következők:

Csomagsúly alapján szállítási díj / csomag. (Az itt feltüntetett árak forintban értendők, alanyi adó mentesek, azokat pénznem váltás esetén a Vevő a kiválasztott pénznemben látja.)

Belföld házhoz szállítás díjai:

Csomagsúly

 Magyarország

0- 2 kg

 2309 Ft

2- 5 kg

 3059 Ft

5- 10 kg

 3259 Ft

10- 20 kg

 4059 Ft

5-10 kg

 3280 Ft

10-15 kg

 3450 Ft

15-20 kg

 3800 Ft

25-30 kg

 4445 Ft

Magyar posta ajánlott, elsőbbségi szállítás díjai:

Csomagsúly

Ajánlott, elsőbbségi levélként

0- 0,5 kg

 1210 Ft

0,5- 2 kg

2560 Ft

Ingyen szállítás értékhatárai:
Magyarország: 12.000 Ft

A szállítási díjak a fuvarozó díjszabásának a módosulása esetén változhatnak, melyet minden esetben a jelen ÁSZF-ben közzéteszünk.
 

Szállítási feltételek

A megrendelést követően, ha bankkártyával vagy átutalással történik a fizetés, akkor a megrendelt termék(ek) árának vevő általi kifizetését és Szolgáltató részére történő jóváírását követő 10 munkanapon belül átadjuk a megrendelt termékeket a fuvarozónak.
A megrendelt termék(ek)et a megrendelő szállítási országa alapján választható futárszolgálat szállítja házhoz. Szolgáltató a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás az adott fuvarozó cég saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg. A GLS Hungary Kft. általában az átadást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot. A csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében Vevőnek kötelessége ellenőrizni! Ha sérülést lát, jegyzőkönyv felvétele szükséges, kérjük, ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a Vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja. Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, őrizze meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.
Át nem vett csomag
Amennyiben át nem vett csomagot a futárcég visszaszállítja részünkre, az alábbiak szerint járunk el:
-Utánvét esetén: Amennyiben Vevő a vásárolt termékek kifizetését megtagadja, köteles a webáruház üzemeltetőjének a szállítási díjat és az utánvét kezelési költséget kifizetni. A szállítási díj kifizetését a csomag webáruházhoz történő visszaérkezte utáni kapcsolatfelvételtől számított 7 napon belül kell megtennie. Késedelmes fizetés esetén a késedelmi kamatot a Ptk. törvényben foglaltak szerint számítjuk fel. A szállítási díjat abban az esetben is meg kell részünkre fizetnie, ha a csomagot ingyen szállítottuk ingyen szállításra jogosító összeghatár illetve ingyen szállításra jogosító kuponos ajánlat miatt. Ebben az esetben azzal az összeggel számolunk, amennyi a megrendelt termékek ingyen szállítás nélküli díja lett volna, hisz cégünk azt a futárszolgálatnak is köteles kifizetni. 
-Csomagponton át nem vett termék esetén: Amennyiben a vásárolt termékek nem kerülnek átvételre, Vevő köteles a webáruház üzemeltetőjének a szállítási díjat kifizetni. A szállítási díj kifizetését a csomag webáruházhoz történő visszaérkezte utáni kapcsolatfelvételtől számított 7 napon belül kell megtennie. Késedelmes fizetés esetén a késedelmi kamatot a Ptk. törvényben foglaltak szerint számítjuk fel. A szállítási díjat abban az esetben is meg kell részünkre fizetnie, ha a csomagot ingyen szállítottuk ingyen szállításra jogosító összeghatár illetve ingyen szállításra jogosító kuponos ajánlat miatt. Ebben az esetben azzal az összeggel számolunk, amennyi a megrendelt termékek ingyen szállítás nélküli díja lett volna, hisz cégünk azt a futárszolgálatnak is köteles kifizetni. Előre kifizetett csomag esetén a szállítási díjjal csökkentett végösszeget utaljuk vissza olyan formában, ahogy azt a Vevő kifizette. A szállítási díjat abban az esetben is levonjuk a visszautalandó végösszegből, ha a csomagot ingyen szállítottuk ingyen szállításra jogosító összeghatár illetve ingyen szállításra jogosító kuponos ajánlat miatt. Ebben az esetben azzal az összeggel számolunk, amennyi a megrendelt termékek ingyen szállítás nélküli díja lett volna, hisz cégünk azt a futárszolgálatnak is köteles kifizetni.