Ingyenes kiszállítás: Magyarország 15.000 Ft-tól
Kiszállítás 2-4 munkanapon belül
 Kézzel készült egyedi termékek

Rólunk

Szenvedélyem és hobbim a kreativitás, a harmonikus, maradandó dolgok megalkotása, a lakberendezés mindezt környezetbarát módon. Szerettem volna olyan funkcionális és szép textil termékeket létrehozni, amelyek tartósak és újrafelhasználhatóságukkal segítenek a műanyag termékek használatának csökkentésében.

A termékek megalkotásánál az volt a célom, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább passzoló változatot és az elkészült termékek valamennyi enteriőrbe beilljenek. A motívumokat a természet és a magyar tenger ihlette.

A textilek nyomtatása egy különleges két, egymástól látszólag távol álló módszerrel készülnek, ami a linóleummetszés és a textilfestés. A nyomatok elkészítéséhez linóleum dúcot használok, melyet a megrajzolt motívum alapján magam készítek.

A linóleummetszet egy klasszikus sokszorosító grafikai eljárás, ami leginkább a fametszethez hasonlítható.  A rézkarc aprólékos megjelenésével szemben ez a magasnyomású eljárás inkább széles, foltszerű hatások megjelenítésére, síkhatású képek elkészítésére alkalmas. A dúc alapja eredetileg a lenolajjal átitatott parafa volt, de ma már a nyomat elkészítéséhez direkt erre a célra előállított speciális linóleumlapot használnak.

Termékeim kis mennyiségben előállított egyedi kézműves termékek a fenntarthatóság jegyében